Kyocera nyomtatók

Bérlet és üzemeltetés

Szolgáltatásaink köre az irodai igényeknek megfelelően folyamatosan bővül, ahol testreszabott ajánlatokat tudunk kínálni érdeklődő ügyfeleink számára. Ezek pedig a következők (a szerviz és értékesítés oldalról egyaránt):

  • Bérlet: azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik nem tudnak beruházási költséget elkülöníteni, de mégis szükségük van egy megbízható és korszerű irodatechnikai megoldásra. A bérleti szerződéshez üzemeltetési szerződés kötése szükséges, ezáltal lesz biztosítva az ügyfél számára a folyamatos és biztonságos irodai munkafolyamat, amely tartalmazza a kellékanyagtól kezdve a különböző javítási feladatokat.
  • Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés: azon ügyfeleink részére kínáljuk, akik saját tulajdonukban lévő készülékekre szeretnének folyamatos ellátást biztosító szerződést kötni.
  • Közbeszerzés: 2007. júliustól folyamatosan elérhetők a Kyocera termékei a közbeszerzésre kötelezett intézmények számára.

Természetesen szolgáltatásaink köre ezzel nem merült ki teljesen, hiszen az ügyfelek igényeinek megfelelően mindezeket tovább tudjuk bővíteni, például távfelügyelettel.