Kyocera nyomtatók

KYOCERA új A4-es termékcsaládja a Marketing Stor(e)y legfrissebb számában

Egyoldalas cikk a KYOCERA Perseus termékcsaládról a Marketing Stor(e)y legfrissebb számában.

 

Hogy miért is számít iparági innovációnak az A4-es TASKalfa 306ci, a TASKalfa 356ci és a TASKalfa 406ci? Pontosan milyen előnyöket is jelent a felhasználó számára egy A3-as készülékkel szemben? A cikkben mindenre fény derül.

Köszönjük az együttműködést a Csongrád megyei viszonteladói partnerünknek, a Starcopy Irodatechnika Kft.-nek!

 

Az iparági innováció lényege, hogy az említett A4-es multifunkcionális készülékek az A3 papírméretű gépek fizikai és szoftveres tudásszintjét célozzák meg, sőt mi több terhelhetőségük és tudásuk vetekszik az A/3-as nyomtatókéval: gyorsak és biztonságorientáltak, egyedi HyPAS megoldással rendelkeznek (mely tovább maximalizálja a gépek teljesítményét). Emellett a hosszú élettartamú alkatrészeknek köszönhetően rendkívüli hatékonyság, a megbízhatóság és minimalizált papír hulladéktermelés jellemzi. A nagyméretű színes érintőkijelző, a gyors és egyszerű kezelési felületek, kétoldalas nyomtatás, egyéni papírkezelés megkönnyíti a mindennapi használatot. 

A felhasználók a műszaki innovatív megoldásokon kívül meghatározó gazdasági előnyöket élvezhetnek, mint például a kedvezőbb hardver költség, illetve a sokkolóan alacsony nyomtatási költség, ami az élettartamra vetítve (TCO – Total Cost of Ownership) használattól függően akár milliós megtakarítást is jelenthet az ügyfél számára. Mindemellett jelentősen alacsonyabb áramigénnyel rendelkezik az A3-as vetélytársakhoz képest. Az új TasKalfa modelleket úgy tervezték, hogy nem csak tudásában, de megjelenésében is kielégítsen minden vásárlói igényt, és állandó partner legyen az üzleti életben: kis gépek a nagyok tudásával.

 

Technikai adatok:

  • A3 -as teljesímény A4 -es méretben
  • Páratlan, teljesértékű finisher opciók, akár lyukasztó, tűző funkcióval, belső finisher, mailbox finisher, belső finisher
  • Maximálisan akár 3100 lapos bemeneti papírkapacitás a számos papírfiók opcióval
  • Nagy terhelhetőség
  • Valós 1200dpi felbontás
  • Kiemelkedően alacsony üzemeltetési költségek
  • Kiemelkedően hosszú élettartam