Kyocera nyomtatók

MDS - Managed Document Services

A Kyocera MDS metodikája öt rugalmas, körültekintően kialakított lépésben tudja optimalizálni az Ön dokumentumkezelését.

MDS fázisokAz adott üzleti folyamatokhoz igazítva, és azok egyedi részleteit maximálisan figyelembe véve, a folyamat a jelenlegi infrastruktúra szűk keresztmetszeteinek és gyenge pontjainak felderítésével kezdődik, mielőtt észrevétlenül bevezetné a megfelelő megoldásokat a költségek csökkentése, valamint a rendszer teljesítményének javítása érdekében.

  • Felmérés (Assessment): Részletes elemzése a jelenlegi dokumentumkezelési szokásoknak. A célja, hogy rámutasson arra, hogy hol lehetne csökkenteni a selejt-arányt, hatékonyabbá tenni a munkafolyamatokat és csökkenteni a költégeket, áramfogyasztást vagy papír felhasználást.
  • Tervezés (Design): Egy részletes terv olyan nyomtatási rendszerre, melynek segítségével a meghatározott üzleti folyamatok hatékonyabban végezhetők. Sok esetben finanszírozási javaslat is társul hozzá.
  • Bevezetés (Implementation): A megfelelő projekt menedzsment és a szakképzett műszerészek biztosítják a minimális kiesést, a telepítéstől a felhasználók betanításáig bezárólag.
  • Felügyelet (Management): Gördülékeny karbantartás, távfelügyelet és kellékanyag logisztika biztosítja a folyamatos, megszakításoktól mentes munkakörülményeket.
  • Optimalizáció (Optimisation): Az eszközpark folyamatos fejlesztése, a használat során szerzett új tapasztalatok, jelentések és egyedi igények tükrében.

MDS partner

A Global Union Kft. a hazai importőrök közül elsőként, és jelenleg egyedüliként szerezte meg az MDS partner fokozatot a Kyocera Document Solutions Europe B.V.-től (az európai Kyocera központtól).

Tobábbi részletek