Kyocera nyomtatók

eDOCS

 

Napjainkban a digitális technológia iparágakat formál, ezáltal új kihívások elé állítja őket az információkezelés tekintetében. Az ügyvédi közösségben a jogi praktizálás a joggal való üzleti folyamattá vált.
Ahhoz, hogy a mai üzleti környezetben versenyképesek maradjanak, az ügyvédi irodáknak biztosítaniuk kell, hogy az információkat szervezett, biztonságos formában kezeljék úgy, hogy azok könnyen elérhetőek maradjanak a napi műveletek során is.
Ha az ügyvédi irodák nem találják meg aktuális ügyeikhez tartozó fájljaik legfrissebb verzióját, vagy nem találnak meg dokumentumokat, a veszélyek akuttá válnak. A rosszul kezelt dokumentumok ártanak a termelékenységnek, aláássák a megrendelők bizalmát.

 

Rugalmas és Könnyen kezelhető

Az OpenText™ eDOCS egy alacsony erőforrás igényű, költséghatékony, magasan flexibilis vállalati tartalomkezelő (ECM) megoldás jogi szervezetek számára, amely éppen úgy működik, ahogyan azt a cég folyamatai megkívánják. Egyaránt megfelel a tradicionális biztonsági igényeknek és törvényi szabályozásoknak, valamint az igénynek, hogy a szükséges információkhoz azonnal hozzá lehessen férni bármikor, bárhonnan csakúgy, mint akár dolgozni is azokkal.

 

Könnyen az Ön igényeihez szabható

Az eDOCS OpenText dokumentumkezelő (eDOCS DM) egy megoldás platform – egy biztonságos, központi tároló a téma centrikus tartalom kezelésére. Ezeken az alapokon az eDOCS rendszer könnyedén cége egyedi igényeihez szabható. Válasszon a számos modul közül, hogy az e-mailekkel, képekkel, SharePoint tartalmakkal dolgozhasson a felhőben, és használja ki a rendszerben rejlő lehetőségeket, mint például a munkafolyamatok, digitális feldolgozás, elemzések és még sok minden más.

 

Az eDOCS technológiát gyorsan telepítheti telephelyén, magán felhőben, elérhető mobil eszközökről és könnyedén integrálható egyéb technológiai megoldásokkal.