Kyocera nyomtatók

A Global Union Kft. 2019. április 17. óta a KYOCERA Solar hivatalos európai és hazai disztributora.

 

www.kyoceranapelem.hu

 

A napenergiába történő befektetés hosszú távra szól emiatt nem mindegy, hogy milyen napelemeket választunk hozzá. Befektetésünk védelmét a megfelelő partner kiválasztása jelentheti, aki kivételesen magas minőségű terméket és szolgáltatást tud nyújtani. Ezt a kiemelkedő különbséget képes együttesen megteremteni a Kyocera Solar a magyarországi hivatalos disztribútorával - a GLOBAL-UNION Kft-vel.

A Kyocera Solar úttörő a napelemes ágazatban, 1975 óta működik közre új napelemes megoldások fejlesztésében. A Kyocera volt az első vállalat, mely megkezdte a polikristályos sziliciumból készült napelemcellák sorozatgyártását és a szabadalmaztatott 3 sínes technológiájú cellák tömeggyártását. Egyedüli olyan napelem gyártó, aki 3 egymást követő alkalommal megkapta a GTM Research and DNV GL’s tesztjeit követően a Megbízható PV Modul (PV Module Reliability Scorecard) értékelést.

Az 1992-ben alapított GLOBAL-UNION Kft. 2019. április 17-e óta a KYOCERA Solar hivatalos európai és hazai disztribútora. A japán minőség így egyenesen tőlünk jut el a vásárlókig az elérhető legkedvezőbb áron.

 

Temékportfóliónkban megtalálható a KYOCERA KK280P-3Cd3CG típusú magas hatásfokú polikristályos napelemmodul.

A KYOCERA napelemmodul legfontosabb jellemzői:

  • A Kyocera fejlett cellagyártó technológiája és automatikus gyártólétesítményei nagyon hatékony polikristályos napelemmodulok előállítását teszik lehetővé.
  • A napelemes cella átalakítási hatásfoka 19,1%.
  • A cellák temperált üvegfedél és etilén-vinil-acetát beágyazóanyag között helyezkednek el, a hátlap hatékony védelmet nyújt a kedvezőtlen környezeti hatások ellen.
  • A lemezek eloxált alumínium keretbe vannak szerelve, mely szerkezeti szilárdságot és könnyű szerelést tesz lehetővé.
  • Dugaszolható csatlakozással vannak felszerelve.

 

Alkalmazások:

  • Hálózatra csatlakozott rendszerek
  • Háztartási napelemes rendszerek
  • Nyilvános és ipari napenergiarendszerek

 

Minőség:
A Kyocera Solar úttörő a napelemes ágazatban, 1975 óta működik közre új napelemes megoldások fejlesztésén; a napenergia-rendszerek egyik vezető gyártója. A Kyocera volt az első vállalat, mely megkezdte a polikristályos szilikonból készült napelemcellák sorozatgyártását és a szabadalmaztatott 3 sínes technológiájú cellák tömeggyártását.