Kyocera nyomtatók

Kyocera Corporation

 

A Kyocera társaságot Dr. Kazuo Inamori alapította 1959-ben. Eredetileg Kyoto Ceramic Részvénytársaságnak hívták, mely finom kerámiákkal foglalkozott. A cég nagy változásokon, fejlődésen ment keresztül az idők folyamán, kifejlesztve a környezetbarát termékeit, azok gyártási módját, az amorf szilícium fényérzékeny hengert, illetve az életminőségre alapuló fókuszt.
Napjainkban a Kyocera a világ vezető gyártói közé tartozik a high-tech kerámiák, elektromos alkatrészek, napelemek, mobiltelefonok és elektromos irodai felszerelések előállításában. A vállalat három kulcs területet lát el termékeivel: információ és kommunikáció; környezetvédelem; életszínvonal növelése. A Kyocera Corporation jelenleg 44 000 embert foglalkoztat, több mint 20 ország területén, kyotoi (Japán) központtal.

A társaság rengeteg szociális támogatást kezdeményezett, beleértve a Kyocera Művészeti Múzeumot, gyerekek utaztatását elősegítő programot és a Kyoto díjat, mely olyan embereket jutalmaz, akik az alábbi 3 kategóriában kiemelkedő eredményt értek el: haladó technológia, alapvető tudomány, Művészet és Filozófia.
Ahogy a világ változása gyorsul, a Kyocera vezető helyen marad, mindig új üzletet teremtve a valódi értékeknek. 

 

Kyocera Document Solutions 

A Kyocera Document Solutions Europe B.V. Oszakában található, a teljeskörű dokumentumkezelési megoldások globális vezető szállítója, a Kyocera Document Solutions Inc. vállalatcsoportja. A vállalat portfóliója megbízható és környezetbarát MFP-ket és nyomtatókat, valamint üzleti alkalmazásokat és tanácsadó szolgáltatásokat kínál, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy optimalizálják és kezeljék dokumentum-munkafolyamatukat, új hatékonysági csúcsokat elérve.

A Kyocera Document Solutions Inc. a Kyocera Corporation, a félvezetők, ipari és autóipari alkatrészek, elektronikai eszközök, napenergia-termelő rendszerek és mobiltelefonok vezető szállítójának egyik alapvállalata. A 2021. március 31-ével zárult év során a társaság konszolidált árbevétele 1,5 billió japán jen volt (kb. 13,8 milliárd USD). A Kyocera a Forbes magazin 2021. évi „Global 2000” listáján, a világ legnagyobb nyilvános tőzsdei társaságainak listáján a 603. helyen áll, és megjelenik a The Wall Street Journal legfrissebb listáján is, mint a „The World 100 Fenntarthatóbban Kezelt Vállalatban”.

 

A GLOBAL-UNION Kft. és a Kyocera kapcsolata

Cégünk 2002-ben kezdte meg a japán Kyocera multifunkciós termékeinek hazai forgalmazását.
2003-ban hivatalos disztribútor státuszba kerültünk, és forgalmunkat azóta is dinamikusan növeljük.
2011-ben megkaptuk a nyomtató termékek disztribúciós jogait is.

Célunk, hogy a magas színvonalú termékek mellé kiemelkedő műszaki támogatást biztosítsunk mind ügyfeleink, mind viszonteladó- és szervizpartnereink irányába. Az utóbbiak alkotják országos szervizhálózatunk gerincét, ezért az ő folyamatos képzésükre kiemelt figyelmet fordítunk.

A Kyocera név ismertségének növelése ugyanúgy célunk, mint az összes lehetséges csatorna ellátása, ezért cégünk komoly erőfeszítéseket tett a márka hazai reklámozásának fejlesztése, az országos értékesítési rendszer folyamatos bővítése és a központi közbeszerzési rendszerben való megjelenésünk érdekében.