Kyocera nyomtatók

GLOBAL-UNION Kft.

A 100%-ban magyar tulajdonú GLOBAL-UNION Kft. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a hazai irodatechnikai piacon. Az 1992-es alapítást követően cégünk minõségi eszközök forgalmazásával és szervizelésével foglalkozott. A felhalmozott szaktudásnak és a piaci pozíciónknak köszönhetõen megszereztük a Kyocera Mita nyomtató- és multifunkciós termékek magyarországi képviseletének jogát.

Viszonteladó partnereink bevonásával és folyamatos képzésével országos szervizhálózatot építettünk ki, melynek bővítése napjainkban is folyik.

Kyocera

A kyoto-i központú Kyocera cégcsoport közel 50 sikeres évre tekint vissza. A kezdetben finomkerámia alkatrészeket gyártó vállalat a folyamatos fejlõdésnek és fejlesztéseknek köszönhetõen számos területen – mint például az energetika (napelemgyártás) és irodatechnikai berendezések – a világ piacának meghatározó szereplőjévé vált.

Kyocera Mita

A Kyocera csoport tagja, és az egyik legfiatalabb, dinamikusan fejlődő üzletága, mely a Mita cég felvásárlásával indult útjára 2000-ben. Termékei között megtalálhatók a korábbi Kyocera nyomtatók utódai, valamint a részben saját fejlesztésű, részben pedig a korábbi Mita másológépekre épülő, és a Kyocera nyomtatók összes előnyét felvonultató multifunkciós rendszerek. Ez utóbbi termékcsaláddal 2002-ben jelentek meg a közép- és kelet-európai piacokon először, helyi disztribútorokon keresztül.