Kyocera nyomtatók

Printer Expo 2018.

 

KYOCERA Document Solutions a Printer Expo-n.

Lezajlott a 2018-as Printer Expo, az egyik szubdisztributorunk - Copy Depo - szervezésében. Az eseményen cégünk, a Global Union, a KYOCERA Document Solutions márkát képviselte egy kimagasló és exkluzív megjelenésű standdal. Az expón a legnagyobb gyártók - Xerox, Ricoh, Konica Minolta, Develop, HP-Samsung, Brother stb. - jelentek meg.

A készülékek bemutatása mellett szerepet kaptak a KYOCERA dokumentumkezelő szoftveres megoldásai is. Nagy hangsúlyt kapott a 2018. május 25-vel hatályos GDPR témaköre, így Kökényesi Miklós által tartott nagyszínpados prezentáción a látogatók közelebbről is megismerkedhettek a KYOCERA Data Security Kit-tel.

A rendezvényen 400-500 látogató vett részt, többek között hozzánk is ellátogattak személyesen kedves viszonteladói partnereink - Digytall Office, Jász és Jász, MOD, Starcopy, Copy and More, Copy-Comp-Tel és a többiek.

A Global Union Kft-t képviselte: Juhász László Ügyvezető-igazgató, tulajdonos, Juhász Dorottya Marketing manager, Kozmér Mercédesz Partner manager, Dinnyés József Partner manager, Tóth Levente MDS rendszermérnök és Kökényesi Miklós IT & Solution manager. 

A rendezvényen tiszteletét tette Makoto Furukoshi Régiós kereskedelmi partner manager is a KYOCERA Document Solutions Europe B.V.-től.