Kyocera nyomtatók

MEGÉRKEZETT AZ ÚJ TASKALFA SZÉRIA!

 

A Kyocera növeli a tétet az új intelligens A3 MFP TASKalfa szériával!

 

Hollandia, Hoofddorp – 2021. január 18. – Soha nem látott kihívásokkal és fájdalmakkal szembesülnek az összes iparági szervezetei ebben a bizonytalan időszakban. A Kyocera kihasználta az alkalmat, és idő közben lefejlesztett két vadonat új A3 színes multifunkciós nyomtatót: a TASKalfa 3554ci-t és a TASKalfa 2554ci-t.

 

2020-ban éles váltás történt, hiszen nagyon gyorsan át kellett állni a távoli, illetve hibrid munkavégzésre, aminek köszönhetően az ügyféligények is hirtelen megváltoztak. A Kyocera, aki az elismert nyomtató- és multifunkciós termékeik mellett az informatikai- és szoftveres megoldások specialistája, az új TASKalfa eszközök piacra dobásával reagált a munkahelyek globális transzformációjára.

A legújabb technológiát alkalmazva, például a mesterséges intelligenciát (AI), az új eszközök olyan megoldást nyújtanak, amely javítja a termelékenységet azáltal, hogy segíti a vállalatokat az intelligensebb munkában, hogy minél jobb eredményeket érjenek el kevesebb idő alatt, mint valaha.

„Ezek az eszközök ismét bizonyítják a Kyocera elkötelezettségét az ügyfélközpontú innováció iránt. Ügyfeleink igényei továbbra is változóban vannak ebben a bizonytalan időszakban, és mi azon vagyunk, hogy egy olyan magas szintű minőséget nyújtsunk, ami megoldja a valódi üzleti problémákat”- mondja Sylvester de Koning, a Kyocera Document Solutions Europe termékmarketing-szakértője.

A megnövekedett nyomtatási és beolvasási sebességgel, az iparág vezető biztonságtechnikai funkcióival és a könnyen használható csatlakozási felületekkel számolva rendkívül biztosak vagyunk abban, hogy ezek az új TASKalfa eszközök segítik ügyfeleinket a hatékonyabb munkában, miközben ideális eszközöket biztosítanak számukra egy új üzleti érték létrehozásához."

A 35 PPM és 25 PPM nyomtatási, illetve a 200 ipm szkennelési sebességnek köszönhetően a TASKalfa 3554ci és a TASKalfa2554ci kivételes minőséget nyújt várakozás nélkül. Sőt, a 320 oldalas szkenner-befogadóképességgel és a Kyocera repütációjával sokra fogják vinni ezek az intelligens MFP-k.

A hibrid munkavégzéssel eddig nem tapasztalt biztonsági kockázatok jelentek meg a munkahelyeken, amelyek elengedhetetlenné tették az új technológia alkalmazását a megfelelő védelem szempontjából. Ennek érdekében az új TASKalfa eszközök továbbfejlesztett személyi igazolvány-másolási funkcióval büszkélkedhetnek, miközben folyamatos MFP-biztonsági frissítéseket hajtanak végre, ezzel biztosítva azt, hogy a bizalmas dokumentumok a legfrissebb védelmet kapják. Mindez roppant egyszerű a felhasználók számára köszönhetően az Egységesített felhasználói felületnek.

A legújabb AI technológiánkkal a felhasználók hangsúlyozhatják vagy felülírhatják a dokumentum kézzel írt részeit anélkül, hogy szkenneléskor megváltoztatnák a formátumot vagy a képet. Sőt, a felhasználók mostantól igénybe vehetik az AI-vel működő Super Resolution (szuper felbontás) funkciót, amely új életet és jobb minőséget adhat az alacsony felbontású fotókhoz és logókhoz.

A zökkenőmentes méretezhetőséggel ezeket az eszközöket úgy tervezték, hogy az üzleti vállalkozással együtt növekedjenek. Az ügyfelek keresletének és piaci lehetőségeinek bővülésével az új TASKalfa-k képességei is fejlődnek, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy folyamatosan a legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleiknek.

„Mindenképp szem előtt tartjuk, hogy személyre szabott élményt nyújtsunk ügyfeleink számára az eszközök használatához. Ezek a TASKalfa készülékek rugalmasságot és irányíthatóságot biztosítanak a felhasználók számára annak érdekében, hogy a pontos kimenetet a szükséges magas minőségben állítsák elő. Ez egész egyszerűen egy felbecsülhetetlen érték a mai vállalkozások számára”- fejezi be Koning úr.

A legmodernebb technológiák, az ipari szakértelem és az erős ügyfélközpontúságon alapuló, a dokumentummegoldásokkal kapcsolatos holisztikus megközelítésével a Kyocera bízik abban, hogy az új termékeket majd nagyra értékelik a vállalkozások, hisz sosem volt még ilyen nagy igény a complex és robosztus irodai megoldásokra.

 

Tovább a termékekhez:

TASKalfa 2554ci: https://www.globalunion.hu/termek/tartalom/kyocera-taskalfa-2554ci

TASKalfa 3554ci: https://www.globalunion.hu/termek/tartalom/kyocera-taskalfa-3554ci