Kyocera nyomtatók

KYOCERA Dealer Event 2018.

2018. szeptember 6-án lezajlott a 2018-as KYOCERA Dealer Event, melynek ezúttal Győr adott helyszínt.

 

Az eseményen 25 kiemelkedő viszonteladó partnerünk jelent meg, akik az ország különböző pontjairól érkeztek.

A rendezvényt Juhász László ügyvezető-igazgató, tulajdonos nyitotta, majd Patkó Zsolt kereskedelmi igazgató ismertette az aktuális piaci helyzetet. Az új termékportfóliót Mencigár László indirekt partner manager ismertette a partnerek számára, Kökényesi Miklós IT & Solution manager pedig elmondta, hogy mekkora előnyt is jelent számunkra a Kyocera Academy.

Kihírdetésre került az új Partner Program, mely a jövőben rengeteg lehetőséget és támogatást nyújt a viszonteladói partnereink részére. Az alappillérek bemutatása után Károly Zsolt operatív igazgató szemléltette a hozzátartozó Szerviz programot, még Juhász Dorottya marketing & PR manager a Marketing támogatás elemeit adta át a résztvevőknek. 

A rendezvényen végig aktív támogatást nyújtott Kozmér Mercédesz Partner manager. Továbbá, a KYOCERA Document Solutions Europe B.V. képviseletében Akiyoshi Yamashita vett részt.

Másnap délelőtt a Győrben otthonos MOD Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft. céglátogatást biztosított a viszonteladói csapat számára.

A Global Union vállalati filozófiájában rendkívül fontosnak tartja a rendszeres személyes találkozókat, ami egyben az üzleti kapcsolatok titka.