Kyocera nyomtatók

KYOCERA A PRINTER EXPO 2019. ESEMÉNYEN

2019. május 8-án lezajlott a Copy Depo által szervezett hagyományőrző Printer Expo, ami szakma legnagyobb hazai rendezvénye. Számos gyártó közül kiemelkedve a Global Union Kft. a KYOCERA brandet képviselve jelent meg egy exkluzív, a japános stíluselemeket megőrző standdal.
 
 
 
 
A rendezvényen bemutásra kerültek a KYOCERA Document Solutions termékportfólió legújabb készülékei, többek között a KYOCERA TASKalfa 2553, a P5021, az M3145, a P2235, az M2135 és a P3045. Ezen felül a standon kialakításra került egy KYOCERA Solar sarok is, ahol a KK280P panelt tekinthették meg az érdeklődők, illetve a GEMSYS-t képviselve egy borítékoló és pénzszámláló készülék is.
 
A rendezvényen a Global Union csapatát erősítette Sandra Juvan, a KYOCERA Document Solutions Europe Termékmenedzsere, aki Patkó Zsolttal közösen tartott előadást a brandről, az aktuális trendekről, illetve a KYOCERA Fleet Service szoftverről. Ezt követte Juhász László prezentációja a KYOCERA Solar-ról, amit már hivatalos KYOCERA Solar hazai és európai disztribútorként tartott.
 
A rendezvény konklúziójaként megállapítható, hogy a KYOCERA továbbra is kitűnik a piacon az innovatív megoldásaival és diverzifikált termékportfóliójával. A Solar divízió szintén megerősítette a tényt, miszerint a KYOCERA egy igen stabil és jövőbemutató cég, ami komoly vízióval rendelkezik és elkötelezett a környezetbarát és jövőbemutató megoldások felé.
 
A kedves partnereinknek ezúton is köszönjük a standunknál tett látogatást, illetve a további érdeklődőknek a megkereséseket!