Kyocera nyomtatók

HAT KYOCERA KÉSZÜLÉK SZERZETT „2017 SUMMER PICK” DÍJAT A BUYERS LAB JÓVOLTÁBÓL

A színes, illetve monokróm készülékek tökéletes termékként lettek megnevezve a 2017-es Summer Pick díjátadón a Buyers Lab (BLI) által. A Kyocera TASKalfa színes, multifunkciós berendezések (2552ci, 4052ci, 5052ci, 7052ci és 8052ci), illetve az ECOSYS P3055dn mind elismerésre kerültek. A díj szimbolizálja a hardware és a software érdemeit is, amelyek az előzetes tesztekből kifolyólag legjobbnak tekinthetőek a tiszteletteljes kategóriájukban.

„A Summer 2017 Pick nyertes Kyocera készülékek igazi igáslovak és egyben megbízható társak a munkában,” mondta George Mikolay a Buyers Lab egyik kiemelkedő személye. „Sőt mi több, ezen készülékek erőteljes tulajdonságokkal és előnyökkel bírnak, mint a könnyű és gyors használhatósággal, illetve egyszerűen integrálhatóak üzleti szoftverekkel és applikációkkal.”

Takahiro Sato, a Kyocera Document Solutions Europe B.V. elnöke szerint: „Hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy a termékeinket egy tekintélyes és elismert szakmai szereplő  a legjobbnak titulálja.  Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a termékeink a legjobb teljesítményt és értéket prezentálják a piacon.”

BLI egy világszerte elismert vállalat, aki nagyvolumenű teszteket és független kutatásokat végez a dokumentum nyomtatás és management iparágában. A Buyer’s Lab által nyertesnek ítélt Kyocera készülékek teljes listája alább olvasható:

  • TASKalfa 2552ci – Kiváló 25ppm-mel bíró színes MFP készülék
  • TASKalfa 4052ci – Kiváló 40ppm-mel bíró színes MFP készülék
  • TASKalfa 5052ci – Kiváló 50ppm-mel bíró színes MFP készülék
  • TASKalfa 7052ci – Kiváló 65-70ppm-mel bíró színes MFP készülék
  • TASKalfa 8052ci – Kiváló 70-80ppm-mel bíró színes MFP készülék
  • ECOSYS P3055dn – Kiváló, a nagyobb munkacsoportok számára alkalmas nyomtató