Kyocera nyomtatók

Global Union sikerek a KDIPC 2019-n

A KYOCERA Document Solutions idén is megrendezte a nemzetközi partnereknek szóló KDIPC nevezetű eseményt, amin a disztribútor cégek managerei, illetve a KYOCERA Europe generál vezetősége és a különböző vezetői vettek részt. Cégünket Patkó Zsolt - kereskedelmi-igazagtó -, Károly Zsolt - operatív igazagató -, és Juhász Dorottya - marketing & PR manager - képviselte.

 

 Az eseménynek Szlovénia fővárosa, Ljubljana, adott helyszínt, illetve a formális programot követő második napon a csapat ellátogatott a lélegzetelállító Bled tóhoz.

Az aktuális piaci trendeken és a FY19 évben elért eredményeken kívül bemutatásra kerültek a legújabb KYOCERA terméke és innovációk, illetve ismertetésre került a vállalat FY20-as stratégiája és célkitűzése.

A hivatalos prezentációkat a díjátadó gála követte, ahonnan a Global Union Kft. két elismeréssel távozott. A "€ 1,000,000 million club" és az "Excellence" díjakat sikerült megszerezni, amik a cég kimagasló eladásait, dinamikus fejlődését és megújulásra való hajlamát szimbolizálják.


Nagyon büszkék vagyunk az elért teljesítményre, ami mögött a csapat egész évben tett rendkívüli erôfeszítése, tudatossága, szakértelme és kifogástalan csapatmunkája áll.

Gratulálunk!