Kyocera nyomtatók

GLOBAL-UNION - CONSTRUMA 2022.

Szeretettel meghívjuk a Construma - 40. Nemzetközi Építőipari Szakkiállításra, ahol – immár korlátozásoktól mentesen –, ismét személyesen találkozhatunk! Látogasson meg bennünket standunkon!

 
GLOBAL-UNION Kft. egy nagyszabású 30m2-es standdal (G pavilon - 101E) várja a kedves látogatóit, ahol megismerhetik a Megújuló Energia divíziónk termékeit (KYOCERA és BISOL napelemek) és szolgáltatásait (lakossági és vállalati napelem rendszer tervezés, pályázati tanácsadás stb.). Ezen felül bemutatjuk a KYOCERA Document Solutions legkorszerűbb irodatechnikai berendezéseit, illetve a KYOCERA Konyhai Kerámia termékportfóliónk ékes darabjait.
 
A rendezvény időpontja: 2022. április 6-10.
Helyszín: HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)
GLOBAL-UNION Kft. - KYOCERA & BISOL stand: G pavilon - 101E
A rendezvény nyitvatartási ideje és egyéb hasznos információk ide kattintva érhetőek el: https://construma.hu/latogatoknak/altalanos-informacio/
 
Figyelmébe ajánljuk a rendezvényhez kapcsolódó konferencia gazdag programját is, melyet ide kattintva tekinthet meg: https://construma.hu/programok/
 
Cégünk vendégeként a kiállításon és a konferencián a regisztrált látogatók részvétele ingyenes (2 fő/cég). Amennyiben szeretne élni a lehetőséggel, e-mailben küldje el nekünk adatait! (név, beosztás, e-mail cím)
Egyéb belépőjeggyel kapcsolatos információk: https://construma.hu/latogatoknak/belepojegyek/
 
Standunknál meglepetés ajándékkal, illetve egy csésze kávéval/teával kedveskedünk Önnek!
 
Szeretettel várjuk!