Kyocera nyomtatók

A KYOCERA ÚJ MFP-I BEZSEBELTÉK A „GOOD DESIGN AWARD”-OT

Hoofddorp, Hollandia – 2017. december 6: A KYOCERA Document Solutions Europe B.V. (Kyocera) bejelentette, hogy az új A3-as multifunkciós készülékei (MFP), az ECOSYS M8130cidn és az ECOSYS M4132idn megnyerték a „Good Design Award 2017” kitüntetést a „Japán Institute for Design Promotion”-től (JDP).

A bírók nem csak a termékek vonzó és szépen kidolgozott megjelenését, hanem a teljes funkcionalitást, különösképpen a könnyű karbantarthatóságot, értékelték. Ezt a karbantartással kapcsolatos egységeknek és a felhő-alapú technológiának köszönhető, ami optimalizálja a szolgáltatási folyamatokat, hogy csökkentse a készülék állásidejét.

Ami a használhatóságot illeti, a termék találékonyságot képvisel köszönhetően a formájának és a színes interaktív elemeknek, továbbá a különböző címkék és szimbólumok fokozzák a láthatóságot. A rugalmas konnektivitás érdekében az új multifunkciós eszközök kompatibilisek közvetlen Wi-Fi Direct-tel és NFC-vel, illetve könnyedén integrálhatóak bármilyen vállalati IT rendszerrel, ami szintén erősíti a dokumentumkezelési munkafolyamatokat.

Sőt mi több, a készülékek kompakt formája (590 mm x 590 mm) egy különleges megjelenést eredményez, hiszen minden oldalát tekintve sima és egyvonalú, ezáltal használható akár fal mentén, íróasztal alatt vagy akár az iroda kellős közepén is.

A „Good Design Award” megszerzése egy pozitív visszacsatolás és egyben megerősítés a Kyocera számára, ugyan is a cég a kiemelkedő teljesítménnyel rendelkező készülékek gyártásán túl különös figyelmet szentel a megjelenésre és az ésszerű használhatóságra. A Kyocera célkitűzése, egy olyan környezet megteremtése, ahol az ügyfelek kényelmesen tudják kezelni a dokumentumaikat, s ezzel egyidejűleg egy harmonikus és produktív irodában dolgozhatnak.

A két új A3-as MFP, az ECOSYS M8130cidn és az ECOSYS M4132idn, híre már a hazai piacra is beszivárgott a Global Union Kft. 2017.11.22-én megrendezésre kerülő Dealer Event-jén. Elérhetőek várhatóan 2018. tavaszán lesznek.