Kyocera nyomtatók

GLOBAL UNION KFT.

A teljes mértékben magyar kezekben álló Global-Union Kft. immáron több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a hazai irodatechnikai piacon. A vállalat 1991-ben alapult, s fő profilját a minőségi berendezések forgamazása és szervizelése jelentette. A kiemelkedő szaktudásnak és előkelő piaci pozíciónak köszönhetően a későbbiekben megszereztük a japán Kyocera nyomtató- és multifunkciós készülékek magyarországi képviseletének jogát. Az igazi mérföldkövet a 2014-es évet jelentette, amikor is hivatalosan a KYOCERA Document Solutions termékek kizárólagos hazai disztribútorcégévé váltunk.
A kialakult viszonteladói hálózatunk bevonásával és konstans képzésével egyidejűleg sikerült országos lefedettségű szervizhálózatot kiépítenünk, melynek bővítése a mai napig tart.

A digitális transzformáció korszakában, illetve a fogyasztói igények változásával lépést tartva cégünk 2016-ban nyitni kezdett a különféle szoftveres dokumentumkezelési megoldások felé, ezzel bővítve a termékportfólióját.
Az új korszakban való helytálláshoz és sikerességhez nem csak a termékportfóliónk innovációja, hanem egy teljes szervezeti szintű szemléletváltás szükséges. Célunk, hogy a hagyományos „dobozmozgató” cégekkel ellentétben egy komplex megoldáscsomagot nyújtsunk partnereink számára, úgynevezett „Trusted Advisor”-ok legyünk. A Global Union Kft. alkalmazottai teljes mértékben képesek azonosulni az új korszak kihívásaival és elvárásaival, és maximális elkötelezettséggel nyújtanak megoldást az ügyfeleknél felmerülő problémákra.

KYOCERA

A japán Kyocera vállalatot Dr. Kazuo Inamori alapította, 1959-ben. Eredetileg Kyoto Ceramic Részvénytársaságnak hívták, mely finom kerámiákkal foglalkozott. A cég nagy változásokon, feljődésen ment keresztül az idők folyamán, kifejlesztve a környezetbarát termékeit, azok gyártási módját, az amorf szilícium fényérzékeny hengert, illetve az életminőségre alapuló fókuszt.

Cégünk 2002-ben kezdte el a Kyocera nyomtatók és multifunkciós termékek hazai forgalmazását.

A cég 2014-ben nevet változtatott Kyocera Document Solutions Inc.-re, hogy ezzel is jelezze a vásárlók és a piac felé azt, hogy ő nem pusztán egy hardver gyártó, hanem van jövőképe az elektronikus dokumentumkezelés felé tartó világunkban is.

ECOSYS

1992-ben, a piacon elsőként a Kyocera nyomtatók kezdtek el kazettamentes (cartridge-free) rendszert használni, melynek lényege, hogy a toner cseréje során más főalkatrészeket nem cserél ki a felhasználó – a tonertartály kizárólag a tonerport, és az annak kijuttatásához elengedhetetlen mechanikát tartalmazza. Ez a koncepció környezetbarát és egyben költséghatékony is. Ennek a koncepciónak a neve ECOSYS, melyről később egy teljes termékcsaládot is elnevezett a gyártó.

Az elnevezés szóösszetétel, az ECOnomy (gazdaságos), ECOlogy (környezetbarát) és SYStem (rendszer) szavakból. További részleteket ITT olvashat.